Inspiration: Första dagen på stranden

Minns du dina första sommardagar på stranden? Nej vem gör egentligen det.. Tur då att det går att fotografera och dokumentera! Den här sommaren var den första då vår lilla flicka besökte stranden. Hon älskade det! Sanden, vattnet, vågorna och alla barn som lekte.. Hon var överförtjust och efter så mycket intryck så somnade hon i cyckelsadeln påväg hem. Stranden vi besökte var Knäbäckshusen på Österlen, strax söder om Kvik. Rekommenderas! Foto: Andrea ZerathDSC_1259

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s