Magasin för fotoinspiration – 2 tips!

För varma dagar i hängmattan eller på stranden kan jag tipsa om två magasin med mängder av inspiration; Kinfolk och Monocle. Båda tidningarna har reportage från hela världen om kreativa personer inom allt från fotografi till mat och arkitektur. Det är inte tidningar för den som söker tekniktips utan snarare inspiration för det kreativa. Det är mycket bilder att inspireras av.  Jag tycker om att titta på andras bilder och bildspråk för att upptäcka nya idéer och träna mitt bildseende.

Artiklarna i tidningarna är lite som att resa, fast än att du fortfarande ligger kvar i solstolen hemma. En bra kombination som faktiskt inte ska underskattas och som ger många nya uppslag, idéer och infallsvinklar. När jag idag läste Monocles senaste utgåva såg jag att där finns ett reportage om Folkhems trähus i Sundbyberg som jag tidigare skrivit om här. Kul! Andrea Zerat (11 av 17)

Andrea Zerat (9 av 17)

DSC_0088

DSC_0087

Foto: Andrea Zerat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s