Bröllopstider

Sommaren ligger nu bakom oss och därmed är de mest hektiska bröllopstiderna här i Norden är över för det här året. Men för er som är ute i god tid (?) inför nästa säsong, bara vill drömma er bort eller få inspiration för att fotografera era egna kärlekspar följer här några tips!

Sajten Bröllopsfotografer har samlat flera av Sveriges mest etablerade bröllopsfotografer på samma plats. Där finns mängder av inspiration och är ett bra ställe att börja på för den som letar efter en bröllopsfotograf. Två av mina favoriter är Day Fotografi och 2 Brides. Det finns givetvis många fler bra fotografer att anlita. Två tips är Isabelle N Wedin och Björn Eklund (som vi anlitade till vårt bröllop!).

Andrea Zerat 2015-08-03 (10 av 1)

För inspiration finns det mängder med bröllopsbloggar där min absoluta favorit är bloggen Style Me Pretty. Bloggen som blivit otroligt populär startades av en tjej från Danmark men drivs numera professionellt i Amerikansk regi. Är du bröllopsfotograf så är det ett hett tips att skicka in dina bilder till Style Me Pretty eller liknande bloggar för att få bra spridning och uppmärksamhet för ditt arbete.

Way Up North, en sammankomst om och för bröllopsfotografer går av stapeln den 13-14 oktober i år. Det är ett tvådagars event som hålls i Stockholm med välkända bröllopsfotografer som gästtalare, bland annat Jasmine Star och Jonas Peterson. Initiativtagare till eventet är Cole Roberts och Jakob Granqvist som tillsammans  driver Nordica Photography där de fotat bröllop sedan några år tillbaka. Jag gillar verkligen initiativet och blir inspirerad av deras entreprenörsskap. Heja!

På tal om entreprenörskap så måste jag också nämna Jasmine Stars blogg och webbutik där hon delar och säljer mycket av sin kunskap!

Själva har vi varit bjudna till tre bröllop i sommar och jag försökte att, med nyfödd bebis på ena armen och kameran i andra handen, ta så många fina bilder jag bara kunde!

Copenhagen calling (4 av 10)

Bilder: Andrea Zerat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s