En bild om dagen

För ett tag sen (ja ok flera månader sen) lyssnade jag på Bildradion med Göran Segeholm avsnitt nummer 59. Där pratar Göran med Knut Koivisto som tidigare ansvarade för Fotografiskas instagramflöde och uppdaterade med en bild om dagen. Nu mera är det ett nytt upplägg med en ny fotograf varje vecka. (Du hittar det på instagram under namnet @fotografiska.) Jag har funderat på det där att uppdatera varje dag. En bild om dagen. Därför vill jag nu utmana mig själv att under 100 dagar lägga upp minst en bild om dagen på Instagram. Övning ger färdighet. Följ mig på: @thephotographystories

Katt (1 av 1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s