Så fina!

Jag skulle återkoppla på hur bilderna jag skickade för utskrift blev. Jag fick dem för att tag sedan och ja bilderna jag fick från Artifact Uprising var precis så fina som jag hoppats. Kvalitén på pappret är tjock, starkt och med en snygg matt struktur. Nästan lite som akvarellpapper. Jag kommer definitivt att  beställa därifrån igen. Nästa gång blir det kanske något större print alternativt en fotobok. Hoppas ni har en härlig lördag i vårvädret!

2016-04-02 - Artifact uprising - The Photography Stories-0268

2016-03-21--katten i trädet (2 av 3)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s