Önskelista

Frosseriet - Andrea Zerath - Maj 2016-0893

Frosseriet - Andrea Zerath - Maj 2016-0887

Frosseriet - Andrea Zerath - Maj 2016-0820

Jag fotade min fina syster och pappa i Vik i helgen. Fler bilder finns här. Jag fotar mycket inomhus i befintligt ljus vilket ställer höga krav på båda kamera och optik. Om jag fick önska skulle jag uppdatera min kamerautrustning. Jag gick förbi Scandinavian Photo i onsdags för att får råd och inspiration. Har funderat på att uppdatera min Nikon d5200 till något bättre (eventuellt en fullformats kamera). Fullformat är dock dyrt och det tips jag fick på Scandinavian Photo var Nikon d7200.

Jag vill även köpa ett nytt objektiv. Använder mest mitt fast 50mm 1.8 men känner att bildvinkeln allt som oftast blir alltför snäv. Eftersom jag fotograferar med Nikon d5200 (APS kamera) så blir den faktiska bildvinkeln c. 75mm (50×1,5). Funderar därför på Nikons fast 35mm 1,4 eller Sigmas 18-35mm 1,8. Hum svårt val… Vad använder du?

Funderar du också på ny kamerautrustning kan jag tipsa om jämförelsesajter dprewiev och Moderskeppets kurs om utrustning för porträttfotografering.

 

 

 

 

3 thoughts on “Önskelista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s