Om

TPS-4799

Har du en systemkamera? Bra! Vill du ta bättre bilder? Kul! Vill du få och dela inspiration till att dokumentera det vackra i vardagen? Perfekt då har du hittat rätt. Välkommen till The Photography Stories, en plattform om och för fotografering. Fokuset här är på hur du skapar ovärderliga bilder och minnen för dig och din familj.

Hej kära historieberättare,

Jag är så glad att du hittat hit till min del av världen. Tack för det!

Jag vill börja med att introducera mig själv och mitt ”varför”. Mitt intresse för fotografering har alltid funnits men exploderade när jag fick mitt första barn. Jag ville dokumentera och hur fantastisk hon var och på något sätt ”stanna tiden” genom att ta bilder. Jag hoppas kunna ta och skapa bilder som berättar vår historia och kan ta mig tillbaka till kännslan i stunden. Jag gillar det som är vackert och inspireras speciellt av vackert ljus. Men livet pågår även när ljusförhållandena inte är optimala och för mig ska det också vara bilder som är äkta. Därför försöker jag utmana mig själv att fotografera i många typer av situationen. Jag tänker mig att det är de vardagliga stunderna som kommer att betyda mest och jag vill fånga de stunderna. Jag vill skapa en samling bilder från vårt liv tillsammans – det är mitt ”varför”.

Innan jag lärde mig att kontrollera inställningarna på min systemkamera såg jag ofta framför mig hur jag ville att bilderna skulle se ut men blev frustrerad när resultatet inte blev det jag tänkt mig. Idag har jag kommit långt från var jag var då jag började fotografera men det finns så mycket mer jag vill lära mig och förbättra. Jag hoppas med den här bloggen kunna skapa en platform och gemenskap med er som (precis som jag) värdesätter och finner inspiration i att fotografera er familj och det enkla i vardagen. Jag vill  kunna inspirera och få inspiration till att ta bättre bilder och dokumentera det som är viktigt för mig.

Kram,
Andrea

 


 

Hello dear storyteller,

I am glad you found your way to my little corner of the world.

love photography and especially to document my children and our life together. I want to remember these days and I know they won’t last forever.

This blog is all about photography and storytelling with a focus on how to capture and document your family. With this blog I hope to inspire and challenge myself to develop my skills within photography and to keep om documenting my family and create a legacy for the future. I would be thrilled if I can share this with you. If you would like to collaborate or just say hello don’t hesitate to contact me. I would love to hear from you. You can reach me by email at: thephotographystories@gmail.com

Follow me on Instagram: @thephotographystories

Yours truly,
Andrea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s